HandbollLUGI

LUGI förlänger med Flodman och Alm

LUGI meddelar att Hannah Flodman har förlängt med klubben och tecknat ett 1+1 års avtal. Den 20-åriga talangen har haft en väldigt positiv utveckling som vänsternia och ligger tvåa i SHE skytteligan just nu.

I ett pressmeddelande skriver LUGI:
“Hannah väljer att fortsätta sin utbildning med klubben de kommande åren också. Samtidigt låter LUGI meddela att man även förlänger med Tova Alm nästa säsong, också hon en av landets främsta talanger på samma position.”
– På grund av vidareutveckling och min unga ålder valde jag att stanna i LUGI. Jag känner att jag inte behöver stressa, vare sig gällande klubbyte eller spel utomlands. Jag trivs i klubben, ser potential och ser positiv utveckling för både mig själv och laget. Just nu håller jag mitt sikte inställt på slutspel och kommande säsonger i den vinröda tröjan, säger Hannah Flodman
– Både Hannah och Tova är garanterat två av landets blivande stjärnor och lovande talanger i dagsläget. Vi ser resultat hela tiden på lovande spelare som via LUGI tar sig till landslag och vidare ut i proffslivet och det blir fortsatt intressant att följa dessa tjejers utveckling på nära håll. Vi är stolta och tacksamma att vi har den historia och möjligheten till utveckling med våra duktiga elittränare som en viktig del i pusslet, säger LUGI:s Klubbchef Patrik Bengtsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close