FotbollMalmö FFNyheter

Brorsson och Molins saknas i MFF-truppen

Guillermo Molins och Franz Brorsson är inte tillgängliga i morgondagens MFF-match mot Chelsea.

– Gische är borta, det visste vi. Överraskande nog blev beskedet från det medicinska teamet att Brorsson inte heller kan vara med, berättade Uwe Rösler på presskonferensen.

Alla de övriga är redo att ta en plats i truppen och Rösler betonade att även om Chelsea FC är ett extremt stark lag så finns det en liten chans, som han hoppas att MFF kan ta.

– Stadion kommer att koka och hela staden är bakom oss. Den här matchen har alla pratat om i flera veckor nu. Vi ska vara modiga och smarta och alla både på planen och bänken vara redo att göra ett avtryck.

– Mot Besiktas borta hade vi lite för stor respekt den första kvarten. Sedan gjorde vi 75 starka minuter. Vi kommer att få lägen mot Chelsea också. De är väldigt bra i sin press, men är vi medvetna om var de sätter in den och klarar att spela oss ur den kan lägena komma. Bournemouth spelade lite som vi kan göra.

En engelsk journalist ställde frågan om hur Uwe Rösler som Manchester City-legend kände för Citys 6-0 mot Chelsea.

– Ska jag vara ärlig blev jag överförtjust. Det är ingen hemlighet att jag gillar Manchester City och sättet de spelar fotboll på är härligt att se.

– Men jag är i Malmö nu. Det är här jag har min själ och hjärta och lägger allt mitt fokus.

Han varnade också för att dra för stora slutsatser från 0-6 och glömma att Chelsea FC är ett mycket starkt lag.

– I början av säsongen såg jag i lagets spel signaturen av en mycket bra och intelligent coach. De senaste resultaten har dock inte nått standarden man har rätt att förvänta sig i en klubb som Chelsea.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close