IK PanternIshockeyNyheter

Heier lämnar Pantern – ryktas klar för norsk klubb

Under onsdagen deklarerade IK Pantern att man, tillsammans med Andreas Heier, valt att bryta det gemensamma avtalet. Enligt uppgifter ska forwarden vara klar för norska Vålerenga.

”Vi tackar Andreas Heier för hans tid i Pantern. Kontraktet med Andreas bryts och han avslutar säsongen i en annan liga. Vi önskar Andreas lycka till i hans framtida karriär.” skriver IK Pantern på sin hemsida under onsdagen.

Forwarden Andreas Heier, som kom till IKP under den föregående säsongen, ska, enligt källor till Expressen vara klar för norska topplaget Vålerenga, och en presentation väntas genomföras inom kort. Den norske landslagsmannen har haft det svårt att etablera sig i Panterns lag under säsongen, och lämnar nu klubben i hopp om mer regelbunden speltid.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close