IK PanternIshockey

Pantern breddar på målvaktssidan

Med skador på målvaktssidan i Malmö Redhawks finns det risk att IK Panterns Lars Volden kan hämtas in. Men i den frågan har IKP sista ordet. För att täcka upp det eventuella hålet efter Volden har Pantern nu plockat in en målvakt.

Pantern har, enligt Kvällsposten, nu hämtat in David Elmgren från Hockeyettan-laget Dalen, och registrerat honom som tredjemålvakt i klubben.

Hos Malmö Redhawks är Lars Volden registrerad som tredjemålvakt, efter Oscar Alsenfelt och Christopher Nihlstorp.

Sedan Jonathan Bjurö försvann från IK Pantern har klubben endast förfogat över Lars Volden och tim Hultstrand. Av dessa två kan den förstnämnda komma att bli aktuell för Malmö Redhawks, då de dras med skador på målvaktssidan.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close