FC RosengårdFotbollNyheter

Rosengård värvar amerikansk landslagsspelare

21-åriga Hailie Mace från Kalifornien är klar för FC Rosengård.
Amerikanskan spelar vårsäsongen, och eventuellt även hela 2019-säsongen.

Hailie Mace har gått på UCLA och spelat tre landskamper för USA ́s A-landslag. Hon gick som tvåa i draften 2019. Rosengård har skrivit kontrakt fram till sommaren med en möjlig förlängning till november 2019. Hailie börjar träna i Malmö på måndag och kommer att spela med nummer 16.
Sportchef Therese Sjögran kommenterar i ett pressmeddelande:
– Vi är otroligt glada att Hailie har valt oss. Hailie är en fysisk spelare som kan använda båda fötterna. Bra avslut och bra på huvudet. Hon kommer spetsa till vår trupp rejält. I första hand är hon värvad som forward, men kan även spela på en wingback-position.

Hailie Mace:
– Jag valde Rosengård för att jag enbart hört bra saker om klubben, det ligger geografiskt bra till och de tillhör toppen av sin liga. jag tror att jag kommer att passa in i deras sätt att spela.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close