FotbollHelsingborgs IFNyheter

Yttermittfältaren Max Svensson förlänger sitt HIF-kontrakt

Yttermittfältaren Max Svensson förlänger sitt HIF-kontrakt. Det nya avtalet sträcker sig över säsongen 2021.

20-årige Max Svensson kom till HIF som 12-åring och har sedan dess arbetat sig fram genom ungdomsleden innan han inför säsongen 2017 skrev på sitt första A-lagskontrakt. Han har hunnit spelat 85 A-lagsmatcher och när HIF under 2018 spelade upp sig till allsvenskan stod Max för nio mål och en assist i seriespelet. Nu har han tecknat ett nytt avtal med HIF.

– Jag är väldigt glad att kontraktet är förlängt och att jag får fortsätta utvecklas i en miljö som jag trivs i. HIF betyder mycket för mig och att teckna ett nytt avtal med klubben jag varit i sedan jag var tolv år gammal känns naturligtvis väldigt kul. Det känns som en trygghet att fortsätta arbeta med spelare och tränare som jag känner väl, säger Max i ett pressmeddelande.

Huvudtränare Per-Ola Ljung ser fram emot att fortsätta samarbeta med Max.

– Max har med både tålmodighet och professionell inställning jobbat sig igenom alla steg i HIF och nu fortsätter resan på högsta nivån. Vi är mycket glada för att vi får fortsätta arbeta med Max och hjälpa honom i hans utveckling. Han är säkert, precis som vi, spänd på att tillsammans med oss anta de nya utmaningarna som ligger framför oss, säger huvudtränaren.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close