FotbollHelsingborgs IFNyheter

David Boysen är klar för HIF

Danske David Boysen är klar för HIF. 27-åringen har tecknat ett 2+1årsavtal med klubben.

David Boysen inledde sin professionella fotbollskarriär i Lyngby BK och har sedan representerat bland annat Bröndby IF, holländska Roda JC, israeliska Beitar Jerusalem och allsvenska IF Elfsborg. Han är en offensiv spelare som främst håller till på kanten.

– Det känns väldigt bra att vara här. Alla är snälla här och har tagit emot mig på ett bra sätt. I Danmark känner alla till HIF och vet att det är en stor klubb. Jag ser väldigt mycket fram emot att spela på Olympia inför HIF-fansen, säger David i ett pressmeddelande.

– Vi får in en spelare med goda kvalitéer samt egenskaper och erfarenhet som vi räknar med ska hjälpa oss med vår målsättning. Det är glädjande att vi får in en spelare till som är redo att anta utmaningen vi har framför oss, säger huvudtränare Per-Ola Ljung om nyförvärvet.

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close