IK PanternIshockeyNyheter

Svensson lämnar Pantern – klar för SHL

Forwarden Dennis Svensson lämnar IK Pantern. Det deklarerade klubben på sin hemsida under dagen.

Dennis Svensson ansluter på lån till SHL-klubben Djurgården. Ett avtal som sträcker sig säsongen ut.

Enligt IK Panterns hemsida hade Svensson en klausul i sitt kontrakt, vilken innebar att han var fri att lämna för SHL om möjligheten uppkom.

– Om vi vill ha en lång och framgångsrik vår så kommer det att krävas att vi har en grovtrupp så vi till fullo kan parera för eventuella sjukdomar och skador som allt som oftast uppstår under slutdelen av säsongen, säger Djurgårdens sportchef, Joakim Eriksson, till klubbens hemsida.

26-årige Svensson kom till Pantern organisation under 2016. Han hade då tidigare representerat bland annat Halmstads HF och Kristianstads IK. De sistnämnda har Svensson spelat SHL-matcher för under en utlåning 2017/2018.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close