IshockeyNyheter

Tyringe tappar kvartett – målvakt hämtas in

Under övergångsfönstrets sista dag skedde flera intressanta övergångar inom skånsk hockey. Per Ledin anslöt till Malmö Redhawks och Dennis Svensson lämnade IK Pantern för spel i Djurgården. Dessutom lämnade fyra spelare Tyringe Hockeys A-trupp – till vilken en målvakt hämtas in. 

Spelarna i fråga är Tyler Coulter, Jeppe Holmberg, Mark Corbett och Max Wedjesjö, som alla lämnar för spel på andra orter.

Samtidigt som hela fyra spelare lämnar truppen, förstärker Tyringe med en. Det är 18-årige målvakten Didrik Jansson, som ansluter på ån från egna leden, Tyringes J20-lag.

Trots spelartappen var det en nöjd Tyringe-sportchef i Filip Steenbjerre som summerade övergångsfönstrets sista dag.

– Vi fick in en målvakt precis som vi ville och lyckades släppa alla spelare med klausuler i sina avtal som möjliggör en flytt precis som vi förväntade oss att vi skulle göra. Importerna togs in i efterhand för att stärka upp laget och hjälpa oss att säkra kontraktet så där är det ”mission accomplished” och en självförtroende boost till att återigen kunna göra lyckade värvningar i framtiden, säger Steensbjerre till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close