skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack: Möt Erdal Rakip

Han fyllde 23 under veckan som gick men har redan hunnit med vad många allsvenska spelare bara drömmer om. Fyra SM-guld, spel i Champions League, och landslagsspel. Efter ett år i både Benfica och Crystal Palace är han hemma igen. I veckan avsnitt möter du Erdal Rakip.

Erdal berättar om hur det är att som ung kille flytta utomlands och börja ta ansvar för allt från mat till tvätt och om hur det är att inte spela så mycket som han hoppats på. Vi får reda på hur Roy Hodgson är som tränare i Crystal Palace och om hur viktig familjen hemma i Malmö är. Det blir också snack om målgester, matlagning och om första intrycket av det MFF han vänt hem till. Detta och mycket mer i avsnitt 153 av BLÅTT SNACK. Ciceroner som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close