Ängelholms FFFotbollNyheter

Ängelholms FF nästa adress för Filip Pivkovski

För två veckor sedan meddelade Landskrona BoIS att Filip Pivkovski skulle lämna klubben. Idag blev han klar för Ängelholms FF.

ÄFF-tränaren Roar Hansen ser Pivkovski som en erfaren spelare i en annars ganska ung trupp.

– Filip kan spela på olika offensiva positioner. Han kommer tillföra rutin och spetskvalité till vår unga trupp. Jag har en stor tro på att han kommer göra många egna poäng och se till att göra sina lagkamrater bättre och hjälpa laget att vinna matcher, säger han till klubbens hemsida.

25-årige Filip Pivkovski är fostrad i Malmö FF, men redan när han var 15 flyttade han till England för att ta chansen i Blackburn Rovers ungdomssektion. Från Blackburn blev han utlånad till FC Nordsjällands U19-lag och han har sedan spelat i BK Häcken, Novara och Martina Franca i Italien och senast alltså i Landskrona BoIS som han både var med om att spela upp i Superettan och åka ner igen i division 1.

Ängelholms FF har även gjort klart med en assisterande tränare till Roar Hansen. Förre skyttekungen Mattias Adelstam ska hjälpa Hansen.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close