FotbollMalmö FFTrelleborg FF

TFF får låna Hugo Andersson av MFF

MFF lånar ut mittbacken Hugo Andersson till Trelleborgs FF. Utlåningen gäller med omedelbar verkan.

– Hugo Andersson är en hårt arbetande spelare som tagit flera kliv i sin utveckling det senaste året. Nu behöver han regelbunden speltid för att bygga på sig mer rutin och vi tror att Trelleborgs FF kommer att vara en bra miljö för honom, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressutskick.

20-årige Hugo gjorde Allsvensk debut under 2018. Han har dessutom erfarenhet från 25 U17- och tolv U19-landskamper. 2011 kom han som ungdomsspelare till Malmö FF från Skurups AIF där han spelade tillsammans med Trelleborgs FF:s Isak Jönsson.

– Hugo är en ung och talangfull spelare, med erfarenhet från Allsvenskt och internationellt spel, som tar för sig och är trygg med bollen. Hugo ser fram emot säsongen i Trelleborgs FF och på möjligheten att skapa sig nya erfarenheter. Han har en mentalitet som passar väl in i hos oss och vi tror att han kommer kunna tillföra mycket under kommande säsong, säger Peter Swärdh, manager i Trelleborgs FF.

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close