HandbollIFK YstadYstads IF

Måns Landgren till IFK Ystad

Goda nyheter för Stockholmsmedia!
Måns Landgren byter klubb, från Ystads IF till IFK Ystad.
Därmed kanske journalisterna på de stora tidningarna och produktionföretagen som sänder Handbollsligan lär sig att det finns t-v-å handbollsklubbar i stan.
Eller inte…

Måns Landgren gör hur som helst flytten från YIF till IFK.
Det bekräftar IFK Ystad i ett pressmeddelande.

“Nu är det klart att FK Ystad värvar U21-landslagsmålvakten Måns Landgren från Ystads IF. Måns ansluter till IFK efter säsongen och har skrivit på ett 2-års kontrakt.”

IFK Ystads tränare Kenneth Andersson:
– Även om Måns fortfarande är ung så ser jag honom som en etablerad målvakt i Handbollsligan. Han har gjort flera säsonger med bra prestationer och leder ju faktiskt målvaktsligan i årets serie. Han har mängder med ungdomslandskamper som också ger honom internationell rutin men framförallt tror jag att Måns Landgren kommer fortsätta utvecklas och då kommer han bli en riktigt bra målvakt.
– Värvningen av Måns innebär att vi har tre målvakter på kontrakt nästa år då Marcus Cleverly och Sebastian Glemhorn sedan tidigare är uppknutna för nästa säsong, säger Andersson.

– Det känns mycket spännande att fortsätta min handbollsutveckling i IFK Ystad. Jag har valt att skriva på för IFK Ystad, en klubb med en bra blandning av yngre och äldre spelare som jag ser framemot att vara en del av. Att fortsätta min karriär i IFK känns som ett bra steg för mig personligen och intrycket jag har fått av IFK gör att jag vill bli en del av deras satsning kommande säsonger, säger Måns Landgren själv.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close