FotbollKlubbarNyheterTrelleborg FF

Trelleborgs FF förlänger med Isak Jönsson

Trelleborgs FF förlänger kontraktet med den 20-årige försvararen Isak Jönsson. Isak kom till TFF från BK Olympic i augusti förra året och avtalet med honom förlängs nu till 2022.

– Isak är en ung talang som imponerat stort sedan han kom till klubben. Han har både de kvaliteter och den attityd som vi vill ha och det känns bra att nu kunna ha en ännu mer långsiktigt plan för hans utveckling hos oss, säger manager Peter Swärdh i ett pressmeddelande.
Matchdebut i Allsvenskan gjorde Isak Jönsson i bortamötet mot Malmö FF i augusti 2018 där han imponerade stort. Sedan dess har han fortsatt sin utveckling.
– Jag trivs väldigt bra i Trelleborgs FF och känner att jag vuxit och utvecklats sedan jag kom till klubben. Jag är övertygad om att en långsiktighet i klubben kommer göra att min utvecklingskurva fortsätter uppåt, säger Isak Jönsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close