Ängelholms FFFotbollNyheter

Två nyheter i Ängelholms FF:s trupp

Under helgen deklarerade Ängelholms FF två nyheter i A-truppen: Det rör förläggningen av Marcus Erikssons kontrakt, samt att Philip Comnell ansluter till klubben. 

Philip Comnell är en 18-årig anfallare, som närmast ansluter från Halmstads BK:s U19-lag. På 34 matcher i HBK:s U19 har det blivit 18 mål för Comnell – som tränat med Ängelholms FF under en tid. Anfallaren har tidigare varit en sejour hos engelska Stoke City, där han tränat med klubbens U23-lag.

23-årige Marcus Eriksson förlänger sitt kontrakt med Ängelholms FF. Hans debut för A-laget kom i ett inhopp i Svenska Cupen under 2016. Under hösten 2017 blev Eriksson utlånad till Höganäs BK. Tillbaka från lånet, 2018, visades sig 23-åringen bli en viktig spelare för ÄFF.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close