IshockeyNyheter

Segeltorp nästa hinder för Kristianstads IK

Under tisdagskvällen går Kristianstads IK in i Hockeyettans Playoff 2, då man reser norrut för att ta sig an Segeltorp i kampen om fortsatt överlevnad. 

Efter en stark säsong – där laget nådde en playoff-plats, trots en del skador i truppen – samt ett avancemang från den första playoff-rundan, stundar nu Playoff 2 för Kristianstads IK. I jakten på avancemang till Hockeyallsvenskan står Huddinge-laget Segeltorp på tur i ett dubbelmöte.

Så här säger KIK:s assisterande tränare, Andreas Lilja, inför den första av två matcher i lagens dubbelmöte:

– Jag tror på en jämn och tuff match. De är ett lag med mycket rutin och med flera bra formationer att välja mellan. De har spelat bra tidigare och ser heta ut nu, så det kommer bli intressant.

Kristianstads IK har haft ett två veckor långt uppehåll från matcher, något som Lilja tar i beaktning – men inte ser som negativt.

– Det har gett oss möjlighet att slipa p detaljer i vårt spel. Sen har vi såklart fokuserat på att vila och återhämta oss. Men vi är absolut redo inför tisdagens match.

Förutom att Roger Ohlsson och Marcus Sirén finns representerade på skadelistan, så är det inga större komplikationer i KIK:s trupp inför morgondagen.

– Nej, förutom dem så är alla med och redo att göra en bra match, avslutar Andreas Lilja.

 

Aktuella matchodds från NordicBet återfinns här!

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close