FotbollHelsingborgs IFNyheter

HIF köper loss anfallaren Noel Mbo

HIF köper loss anfallaren Noel Mbo från Gillingham FC. 19-åringen har tecknat ett treårskontrakt med klubben.

Noel Mbo föddes i Kongo men är uppväxt i England. Han har tillhört Charlton Athletic och spelat för Gillingham FC i League One. Under februari månad provspelade han för HIF och det står nu klart att anfallarens karriär fortsätter i Helsingborg.

– Det känns jättebra att vara här. Jag har varit här tidigare och det gör mig ännu gladare att jag får komma tillbaka. Jag förväntade mig inte det jag fick se förra gången jag var här. Spelarna, träningarna och spelstilen imponerade på mig så jag förklarade detta för folk där hemma som hjälpte mig att fatta rätt beslut, vilket jag känner att jag gjort nu. Det blir första gången jag spelar på en så stor arena som Olympia och jag har hört att supportrarna är galna, på ett positivt sätt, så jag ser fram emot att få uppleva det och göra mål här, säger 19-åringen till klubbens hemsida.

Per-Ola Ljung ser Noel som en utvecklingsbar spelare med intressanta egenskaper.
– Noel har varit här så vi känner till en del både om hans färdigheter på planen och om hur han är i vår miljö här i Helsingborg. Vi får in en spelare som kan vara med och konkurrera direkt men också en ung spelare som vi får arbeta med och utveckla över tid avslutar Per-Ola Ljung.

Foto:Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close