FotbollMalmö FFNyheter

Guillermo Molins tränar för fullt

Guillermo Molins tränade för fullt med laget och Markus Rosenberg var ute på hybridplanen och körde löpningar när MFF idag genomförde det matchförberedande passet inför Kalmar FF.

För Molins är det från och med nu full träning som gäller och fysioterapeuten Jesper Robertsson ser inget hinder för att “Gische” snart ska kunna vara med i en matchtrupp.

För Markus Rosenberg är läget mer osäkert, men det går åt rätt håll.

– Positivt är att vi kunnat öka belastningen hela tiden. Idag var första gången han var ute och han körde en del raka löpningar. Det har skett mycket inne i gymmet, men jag vill inte ge någon tid när han kan träna för fullt. Men signalerna är att vi kan flytta fram belastningen steg för steg, säger Jesper Robertsson.

Franz Brorsson höll sig inne i gymmet och sprang på löpbandet.

– Vi har fått ta små, små steg hela tiden på grund av infektionen och vi håller hela tiden kontakten med Pär Herbertsson för att stämma av med proverna. Men allt ser bra ut och i och med att vi fått upp honom på löpbandet är vi i alla fall på rätt väg.

Jo Inge Berget saknas också i matchtruppen mot Kalmar FF. Men där är det varken skada eller sjukdom som sätter stopp.

Det är helt enkelt för tidigt.

– Jo Inge fick en tuff start med två pass första dagen och idag körde han lite kortare för att han skulle göra ett par av fystesterna.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close