H43HandbollNyheter

Ny tränarduo i H43

Johan Börjesson och Calle Sjödin blir H43s nya herrlagstränare. En tydlig satsning från H43 Lund att de har ambitionen att avancera i divisionerna. I tränarduons uppdrag ingår även att engagera sig i herrjuniorlaget.

-Inför denna säsong rekryterade vi Rickard Lindeberg för våra damer och eftersom Zoran antagit nya tränarutmaningar i Guif var målet att hitta efterträdare för vårt herrlag som har hög handbollskompetens. Med Johan och Calle tillför vi klubben två erfarna tränare som vill vara med på vår divisionsresa. Som förening vi vill ge de bästa förutsättningarna för våra ungdomar att utvecklas till elitspelare, berättar Jonas Brandt ordförande i H43 Lund till klubbens hemsida.

Med detta tvåårsavtal vill Johan Börjesson och Calle Sjödin vara med och flytta H43s herrlag från division 2 till både division 1 och allsvenskan. Truppen ska bestå av i huvudsak egna produkter.

– Det ska finnas möjlighet för alla som vill satsa att få vara med på denna divisionsresa. Vi har båda spelat handboll i elitserien och har tränarerfarenhet från bland annat HK Malmö som vi tar med oss in i klubben. Ett mycket spännande uppdrag som vi båda ser fram emot. Nu hoppas vi att det finns många spelare i klubben som är redo att lägga ner det arbete som krävs för att nå våra mål. För vi är redo, säger Johan Börjesson och Calle Sjödin.

Bild: H43

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close