Nyheter

Sportevents att se under 2019

Sport och betting är verkligen något som har smält samman till en komplett enhet för massor av svenskar det senaste årtiondet. Sporten har också blivit mycket bredare och tagit till sig nya förgreningar och former som tidigare inte accepterades under benämningen sport. En av dess nya förgreningar är e-sport, som redan har vuxit lavinartat och fortfarande ökar i popularitet. Idag finns det massor med nyheter rörande e-sport online. För spelare som är intresserade av bettingsidor rekommenderar vi dig att besöka denna sidan.

I den här artikeln ska du få information om vilka olika stora sportevenemang som går av stapeln under 2019. Givetvis innefattar det också vad som händer inom e-porten, då den hela tiden ligger och bubblar under ytskiktet av andra populära sporter.

Stora event rörande fotboll 2019

Något stort som händer på damsidan inom fotbollen är att VM 2019 går av stapeln iFrankrike. Då blir det åttonde året som Dam-VM i fotboll spelas. Här kan det vara värt att spela några slantar på de svenska matcherna, då vårt svenska damlandslag alltid brukar visa framfötterna. I övrigt är det också kval till Fotbolls-EM 2020 för herrar, där det också finns stora chanser att finna trevlig betting med bra odds. Håll även ögonen på Allsvenskan och se allt som händer där.

Det här händer på ishockeyscenen 2019

Alla som gillar ishockey av högsta kvalitet går naturligtvis och väntar på ishockey-VM. Detta år spelas denna prestigefyllda tävling i Slovakien, mellan den 10-26 maj 2019. Utöver detta finns alla de andra stora tävlingarna i ishockey som går av stapeln varje år. Naturligtvis bör du följa SHL, som är Sveriges högsta liga inom denna tuffa och fartfyllda sport. Här har du kanske redan nu lagt ett spel på vem som ska stå som segrare i SHL 2019?
Stora friidrottsevenemang 2019

Något som också är mycket stort över hela världen är den stora friidrottsscenen. Svenskarna har länge haft ögonen på alla de olika grenar som finns inom denna mångsidiga sport. Det mest populära för dagen är naturligtvis om det nya svenska stjärnskottet i stavhopp, Armand Duplantis, ska slå nytt världsrekord. Här kan du
räkna med att det blir mycket oddsspel på denna kille och alla andra svenska friidrottsstjärnor under 2019. Kanske slår han till under Friidrotts-VM i Qatar 2019.

Detta händer inom e-sport 2019
Något som kanske börjar på att bli det mest intressanta för den stora massan är vad som händer på e-sportfronten. I alla fall verkar det så om vi ska se till hur snabbt denna sport ökat i popularitet. Här är det naturligtvis ESL One 2019: Dota 2, CS:GO Major samt CS:GO Legends Stage som står högt på listan. När det gäller virtuella varianter av riktiga sporter så är det naturligtvis de stora turneringarna i FIFA-19 och NHL-19 som är mest populära.

Bästa bettingtipsen 2019
Att ge tips till de som spelar betting är alltid något som är svårt. Här handlar det om att finna en bra bookmaker som har de sporterna du söker spela på. Efter det ska du även finna bra odds på spelen hos den samma. Om du är den som fastnat för e-sporten finns alltid bra informationskällor. Där får du alla tips du behöver rörande e-sport och spel på alla stora event 2019.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close