NyheterTennis

Fair Play TK samarbetar med Rafa Nadal Academy i ny tävling

Den 15-18 april är det premiär för en ny ungdomstävling i Fair Play Stadion i Malmö. Då avgörs Rafa Nadal Academy Open.

– Detta samarbete mellan vår förening och Rafa Nadal Academy är synnerligen positivt och ger båda parter många fina synergier och några av våra tränare har bland annat möjlighet att bli utbildade på deras akademi. Dessutom utgår det en rabatt för alla deltagare i vår tävling samt alla medlemmar i vår förening på 10 procent på hela kursutbudet på akademin. För att vara en ungdomstävling är det även otroligt fina priser, säger klubbchefen Janne Immonen i ett pressutskick.

I klasserna pojk- & flicksingel 12 A/B/C som spelas 15-18 april, får vinnaren i respektive A-klass en veckas träning inklusive mat & logi (värde ca 20.800:-) på toppmoderna Rafa Nadal Academy på Mallorca helt utan kostnad. Notera dock att flyg- och transferkostnader inte ingår. Det kommer också att arrangeras en pojk- och en flickdubbelklass i samma åldersklass. 

I klasserna pojk- & flicksingel 14 får vinnaren 50 procent rabatt på en veckas träning inklusive mat & logi (värde ca 10.400:-) på Rafa Nadal Academy på Mallorca. Notera dock att flyg- och transferkostnader inte ingår. Det kommer också att arrangeras en pojk- och en flickdubbelklass i samma åldersklass.

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close