IK PanternIshockeyNyheter

Pantern nära förlänga med kaptenen

Enligt starka uppgifter till Skånesport ligger IK Pantern i täta förhandlingar med lagkaptenen Nicklas Jadeland om att förlänga dennes kontrakt. 

För ett par veckor sedan säkrade IK Pantern nytt kontrakt i Hockeyallsvenskan. Nu hoppas man göra samma sak med sin lagkapten, Nicklas Jadeland, som sitter på ett utgående kontrakt. Enligt säkra uppgifter till Skånesport ligger förhandlingarna i framkant. Dessutom ska en önskan från klubben vara att Jadeland väljer att stanna mer än ett år.

– Det finns en önskan, men ännu för tidigt att säga någonting om läget, säger en förtegen Viktor Stråhle, sportchef och huvudtränare i IK Pantern, till Skånesport.

32-årige Nicklas Jadeland kom till IK Pantern 2017, efter flera säsonger i Malmö Redhawks. Den ettrige forwarden har även ett förflutet IK Oskarshamn. Inför den nyss avslutade Hockeyallsvenska säsongen tog han kaptensrollen hos Pantern.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close