Nyheter

Snart premiär för Avspark – “Bibeln” för skånsk division tre- och fyra-fotboll

Onsdagen den 20 mars är det premiär för Avspark. Två digitala magasin, ett för division tre och ett för de tre olika division fyra-serierna.
I en unik satsning har Skånesport klämt 48 skånska lag på pulsen inför seriepremiärerna.
– Breddfotbollen har en enorm kraft och detta är startskottet på en generell jättesatsning på trean och fyran från vår sida, säger Peter Österlind, ansvarig utgivare.

Avspark ges ut i två versioner. Båda är gratis.
Den 20 mars är det premiär för de digitala magasinen.
En dryg vecka senare, ungefär, dimper 20.000 tryckta exemplar upp ute hos de skånska klubbarna – fria att distribuera på valfritt sätt.
– Det digitala magasinet skiljer sig åt jämfört med många andra digitala magasin. Det är inte bara en bläddringsbar PDF. magasinet innehåller både klickbara webblänkar och video som gör helheten mycket mer levande, säger Österlind.
– I dessa “biblar” går vi igenom läget hos de olika lagen, hur de förberett sig under året och vad de förväntar sig under säsongen. Vi är övertygade om att det finns ett stort intresse för dessa skånska föreningar, det har vi lärt oss under de dryga tre år som Skånesport existerat.

Den tryckta versionen av Avspark, både gällande divison tre och fyra, kommer att vara klubbarna tillhanda i god tid innan seriepremiärerna. De levereras som klassiska magasin, av hög papperskvalitet, och är ämnade att sprida intresse (och kunskap) om de olika föreningarna.
– För oss är det viktigt att påpeka att detta inte är något dagssländeprojekt. Vi vill fortsätta att bevaka, uppmärksamma och ta del av dessa fyra serier (division tre södra samt division fyra Nordvästra, Sydvästra och Östra Skåne) under hela året. Vi kommer att haussa upp de hetaste derbyna och rapportera om nyförvärv, skador, toppstrider och bottenångest. Allt utan betalväggar på Skånesport.se, säger Österlind.

Avspark produceras i samarbete med NordicBet som varit med och satt odds inte bara på serierna, utan även på specifika förutsättningar. Vilket blir bästa laget i Svalövs kommun, kan skyttekungen Tommy Filipovics tangera sitt målrekord på 39 för en säsong och kommer LB07 gå obesegrade genom sin serie?
I Avspark lanseras också tävlingen PUMA Goalgetter, där division tre och fyras skyttekung vinner ett exklusivt sponsorkontrakt med PUMA.

Avspark kommer att finnas tillgänglig på Skånesports hemsida från och med onsdagen den 20 mars.
Gratis.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close