Nyheter

U21-landslaget spelar fyra landskamper i Helsingborg

Det är nu klart att U21-herrlandslaget kommer att spela fyra av sina hemmamatcher under 2019 och 2020 på Olympia i Helsingborg. Först ut är matchen mot Norge 7 juni.

Fyra av U21-landslagets sex landskamper på hemmaplan 2019-2021 spelas på Olympia i Helsingborg. Att matcherna äger rum i Helsingborg är ett resultat av Helsingborg Convention & Event Bureaus arbete med att aktivt värva evenemang till staden.

– Vi är väldigt glada över vår goda relation med Svenska fotbollsförbundet och att dessa fyra U21-landskamper kommer att spelas i Helsingborg. Jag hoppas på en välfylld läktare och att vi i Helsingborg kan hjälpa U21-landslaget att knipa en plats till 2021 års Europamästerskap, säger Johan Lundell chef Helsingborg Convention & Event Bureau.

Hemmamatcher U21 för herrar 2019-20 som spelas på Olympia i Helsingborg:
2019
7 juni klockan 18.30, Sverige-Norge
12 okt klockan 15.45, Sverige-Island

2020
9 okt, Sverige-Luxemburg
13 okt, 2020, Sverige-Armenien

– Det känns väldigt bra att få spela kvalmatcher i Helsingborg. Det är ett ställe som vi verkligen trivs på och där planerna och allting runt omkring har varit fantastiskt bra. Förutsättningarna kan inte vara bättre, säger förbundskapten Roland Nilsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close