skanesport_desktop-panorama-1

NyheterTennis

Fair Play-spelare till final i Malaysia

Kevin Chahoud vann fyra matcher och gick till final i grade 1-tävlingen 33rd Sarawak Chief Minister’s Cup i Malaysia. Fair Play-spelaren spelade strålande tennis i turneringen, men fick se sig besegrad av andraseedade japanen Shunsuke Mitsui i en jämn final. Setsiffrorna skrevs till 6-7, 4-6.

– En bra insats av Kevin där motståndaren lyckades vinna en tät match med många break. Alltid surt med förlust men med lite distans hoppas jag att Kevin har fått med sig mycket hem som han kan fortsätta utveckla i rätt riktning. Näst på tur är träningsperiod för Kevin inför gruset, sa tränaren Jonas Svensson till tennis.se.

Åttondeseedade Chahoud besegrade Naufal Siddig Kamaruzzaman, Malaysia, Ryuhei Azuma, Japan, Adam Neff, USA, och Baolou Zheng, Kina, på vägen fram till final. På världsrankingen för juniorer tog Chahoud ett rejält kliv (20 placeringar) och är nu rankad 47:a.

 

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close