Nyheter

MFF satsar stort inför Allsvenskan 2019

Söndagen den 31 mars är det dags för premiären av Allsvenskan säsongen 2019. Flera storlag har förstärkt sina trupper och gjort sig mer förberedda inför toppstriden. Malmö FF har spenderat mycket pengar på att plocka in flera spelare de hoppas ska göra truppen bra nog för att vinna Allsvenskan och tackla spel ute i Europa.

Malmö FF satsar stort på nya spelare

Ett lag som har satsat extra mycket på Allsvenskan 2019 är de skånska hjältarna i Malmö FF vill ta tillbaka ligaguldet från fjolårets vinnare AIK. Inför säsongsstarten har MFF spenderat flera miljoner på att värva nya toppspelare och talanger till att försäkra sin position som ett av Sveriges absolut bästa lag.

Bland toppvärvningarna ser vi den norske anfallaren Jo Inge Berget (15 000 000 kr), som efter en sejour i New York City nu återvänt tillbaka till sitt gamla skånelag. Den svenske mittfältaren Erdal Raskip (15 000 000 kronor) är även han en återvändare, efter att ha varit i Benfica och Crystal Palace. Expressens fotbollsexperter håller honom som årets näst bästa nyförvärv.

Utöver stora namn som Berget och Rakip har MFF plockat in den 19-årige försvarstalangen Anel Ahmedhodzic (4 000 000 kronor) vars utvecklingskurva och potential vi är mycket nyfikna på att få följa.

En säker tid för spelaren

Det är inte bara laguppställningarna som förändras för den fotbollsintresserade, utan också möjligheterna att förhöja spänningen med hjälp av betting. Den 1 januari 2019 genomgick den svenska spellagen en omfattande reformation och idag kan svenska såväl som utlandsbaserade företag etablera sig på marknaden med statens välsignelse. Så länge de ansöker om en spellicens som uppfyller de hårt uppsatta kraven.

Exempelvis måste de informera om spelberoende och speljourer och precis som vi sett på många nya casinon i år är det många som väljer att lyfta fram informationsavsnittet tydligt på sina startsidor. Sedan är det också hårt ställda krav på spelbolagens hantering av persondata. Exempelvis måste all typ av bostadsinformation och kortuppgifter hanteras ytterst varsamt. Allt för att göra spelandet så säkert som möjligt.

Med andra ord kan det vara läge att nu, innan Allsvenskan rullar igång, dubbelkolla så att spelsidan man väljer att vända sig till har en svensk spellicens och därmed uppfyller alla de krav som staten ställer på dem. Ha roligt och spela förståndigt, så håller vi tummarna för ett nytt skånskt guld!

Relaterade artiklar

Back to top button
Close