skanesport_desktop-panorama-1

FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS värvar – och lånar ut – 20-årig mittfältare

Under fredagen deklarerade Landskrona BoIS att man förvärvat tjänsterna hos den 20-årige mittfältaren Patrick Nwadike. Den tvååriga kontraktstiden man kritat på inleds dock med att Nwadike går på lån till division 2-klubben Prespa Birlik. 

– Det känns väldigt bra att vara tillbaka i BoIS och det ska bli extra kul att jobba med Billy och Max som jag känner sedan min tid som ungdomsspelare i BoIS, säger Patrick – som bland annat hade just Max Mölder som huvudtränare i ungdomsleden – till klubbens hemsida.

Patrick Nwadike kommer senast från IK Wormo – men ungdomstiden spenderade han i Landskorna BoIS miljö. Huvudtränare Billy Magnusson säger följande om sitt senaste tillskott till BoIS-truppen:

– Både jag och Max tyckte i ett tidigt skede att Patrick var en intressant spelare. Resan till ett kontrakt har varit lite annorlunda på grund av en skada men samtidigt har det varit bra att ha Patrick i träning hos oss under en längre tid. Vi är övertygade om att detta är en riktigt bra spelare att ha i randigt de två närmaste åren, säger Billy Magnusson till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close