IshockeyNyheterRögle BK

Rögle har fått en ny arenasponsor – byter till Catena Arena

Den 1 maj byter Rögles hemmahall namn från Lindab Arena till Catena Arena.

Rögle har tecknat ett tvåårsavtal med Catena AB om namnrättigheten till Arenan från och med säsongen 2019/20.

– Vi är stolta och glada att lokalt förankrade Catena sätter namn på arenan och att våra respektive varumärken kan stärka varandra genom det här samarbetet. Catenas engagemang ger oss ytterligare kraft att utveckla vår verksamhet framåt, konstaterar Marcus Thuresson VD, Rögle BK i ett pressutskick.

– Catena sponsrar engagemang och verksamheter som bidrar till en positiv och hållbar samhällsutveckling och att stötta Rögle BK ligger helt i linje med detta. Samarbetet gynnar såväl elithockeyn som klubbens offensiva hållbarhetsarbete och ambitiösa barn- och ungdomsverksamhet där både tjejer och killar får möjligheter att utvecklas sportsligt i ett socialt givande sammanhang, säger Catenas VD Benny Thögersen.

Catena utvecklar, äger och förvaltar effektiva logistikanläggningar som försörjer Skandinaviens storstadsregioner. Ängelholm är en viktig ort för bolaget och i kommunen finns flera av bolagets logistikanläggningar. Catena har stöttat Rögle BK under många år, nu växlas alltså samarbetet upp då Catena tar över som arenasponsor.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close