FotbollNyheterTrelleborgs FF

Kluven Peter Swärdh efter tävlingsdebuten

2-2 i Superettanpremiären mellan Trelleborgs FF och GAIS. En match med två halvlekar. En match med länge oviss, men slutligen logisk, utgång. Efteråt var det en kluven Peter Swrädh som delgav presskåren sin matchanalys. 

– Det syntes att det var tävling idag. Första fullständiga 90-minuters-prestationen på länge. Vi lyckades väl i ytterzonerna, det är viktigt för oss. Detta gjorde att vi fick våra lägen, säger TFF:s manager, Peter Swärdh, på presskonferensen efteråt.

Trelleborg åkte på ett tidigt baklängesmål. Men man reste sig, och hade gått upp i ledning innan klockan stod på 30 minuter. Trots att man fick med sig en poäng, och stundvis spelade bra, så var Swärdh inte helt nöjd.

– Jag var inte nöjd med inledningen. Inte heller efter 60-70:e minuten, där jag tycker de har bättre kontroll på oss. Jag förväntade mig att vi skulle ha mer anfallsspel då. Men det var tight, vilket GAIS gynnades mer av än vi.

– I grunden är vi väl aldrig nöjda med en poäng på hemmaplan. Så är det bara. Samtidigt fanns det ju – om man tittar på matchen i efterhand – absolut möjligheter för oss att vinna matchen, men också för GAIS att vinna. Så jag tror vi båda är nöjda med resultatet, säger Peter Swärdh.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close