skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheter

Blått snack: Möt hjältar från 79-gänget

Den största matchen i klubbens historia och slutet på en framgångssaga under 70-talet. I år är det 40 år sedan den mytomspunna finalen i Europacupen 1979 mellan Malmö FF och Nottingham Forest. Möt en del av hjältarna från det året som berättar sina minnen och sin historia från Europacupsäventyret ’79.

Vi samlade Staffan Tapper, Arne Åkesson, Janne Möller, Roland Andersson, Claes Malmberg och Anders ”Puskas” Ljungberg i ett omklädningsrum på Malmö Stadion för att få höra historien från de som var med. Det blir snack om dåliga träningsplaner, skräckslagna motståndare, målet som sänkte ”di blåe” i München och mycket mycket mer. Välkommen till ett stycke malmöitisk fotbollshistoria i Blått Snack avsnitt 159 – Europacupfinalen 40 år….
Bakom mikrofonen hittar du som vanligt Retro FM:s Hasse Strandberg och Skånesports Ole Törner.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close