HandbollNyheterOV Helsingborg

Anton Månsson klar för OV Helsingborg

OV Helsingborg säkrade tidigare i mars avancemanget till Handbollsligan. Inför herrarnas comeback i landets högsta serie har OV gjort klart med Anton Månsson.

I ett pressmeddelande skriver klubben:
“Anton är en erfaren linjespelare som har varit utlandsproffs i flera år i bland annat tyska bundesliga. Den reslige Anton spelar innevarande säsong i GWD Minden och kommer att ansluta till laget under sommaren efter avslutat ligaspel i Tyskland.”
– Anton är en klasspelare med flerårig erfarenhet från en av världens bästa ligor samt från landslagsspel och är givetvis en spelare som stått högt upp på önskelistan hos flera ligaklubbar. Att vi kan attrahera en spelare som Anton Månsson är ett kvitto på att vi arbetar professionellt och på ett långsiktigt attraktivt sätt, säger Filip Karlsson, sportchef OV Herr.
– Utöver sin spetskompetens på planen hoppas vi att Anton kommer att bidra med erfarenhet om vad som krävs för att nå den absoluta toppen, avslutar Filip Karlsson.

-OV Helsingborg har visat ett härligt engagemang i våra kontakter om att få mig till klubben och samtidigt
hjälpa mig och min familj med en helhetslösning socialt. Klubben arbetar på ett proffsigt och sätt med en bra organisation som tilltalar mig. Jag vill vara med och utveckla laget och föreningen för att etablera OV Helsingborg i Sveriges högsta liga, säger Anton Månsson.

På Antons meritlista
Klubbar
2006 – 2010 H43 Lund
2010 – 2014 MT Melsungen
2014 – 2015 Kadetten Schaffhausen
2015 – 2017 TBV Lemgo
2017 – 2019 GWD Minden

Landskamper
10 A-landskamper
35 U-landskamper
30 J-landskamper

Relaterade artiklar

Back to top button
Close