FC RosengårdFotbollNyheter

Midroc inleder samarbete med FC Rosengård

Midroc Properties och FC Rosengård inleder ett samarbete och tecknar ett treårigt sponsoravtal.

Midroc Properties och FC Rosengård har tecknat ett samarbetsavtal som gäller under tre år framöver. Genom avtalet kommer Midroc Properties att ingå i föreningens inre krets, där Midroc tillsammans med andra företag tar ett långsiktigt ansvar för en stabil proffsverksamhet för damfotboll.

– Midrocs engagemang bidrar till att både tjejer och killar i vår förening får en möjlighet att aktivt satsa på fotbollen, både på bredd- och elitnivå, säger Therese Sjögran, Sport Director på FC Rosengård.

FC Rosenårds vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor. Det överensstämmer med Midrocs vision om en bättre framtid där människor kan leva, utvecklas och må bra.

– Vi vill aktivt stödja aktiviteter för social hållbarhet och är glada och stolta över samarbetet med FC Rosengård, säger Peter Syrén, VD på Midroc Properties.

Midroc Properties har kommit överens med FC Rosengård om ett samarbete inom ramen för Midrocs utvecklingsprojekt Embassy of Sharing i Hyllie i Malmö. En mötesplats, där nya former av samarbeten ska utveckla tankar och idéer för ett hållbart sätt att leva och vara.

– FC Rosengård har startat upp och driver olika sociala projekt som delar såväl vår vision som målsättning med Embassy of Sharing, säger Peter Syrén.

Samarbetet med FC Rosengård innebär möjligheter till gemensamma aktiviteter. Midroc kommer också att synas på spelarnas matchtröjor liksom omkring fotbollsplan.

– Vi ser fram emot gemensamma aktiviteter som bidrar till ett inkluderande Malmö, säger Therese Sjögran.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close