IshockeyNyheter

Ny huvudtränare i Tyringe klar

Under tisdagen bjöd Tyringe SoSS in till presskonferens, med anledning av presentation av den nye huvudtränaren. Joakim Andersson kommer leda klubbens A-lag under de tre kommande säsongerna. 

Efter att dåvarande huvudtränaren Henrik Alfredsson lämnade Tyringe SoSS i slutet av februari, har klubben varit på jakt efter dennes ersättare. Nu är han funnen. Joakim Andersson, tidigare assisterande tränare i Tyringe, återvänder till klubben – nu som som huvudansvarig.

– Jag är oerhört glad över att kunna presentera Jocke som ny huvudtränare för Tyringe Hockey. Han kommer att bidra med erfarenhet och ett stort engagemang för föreningen i stort. Vi har en samsyn i hur vi ska ta nästa steg och jag ser framemot samarbetet. Jocke har varit mitt huvudspår i jakten på Tyringes nästa tränare, så självklart är jag jätteglad över att ha honom på plats,säger klubbens sportchef, Filip Steensbjerre

Joakim Andersson var med som assisterande tränare när Tyringe SoSS tog steget upp i Hockeyettan 2014/2015. Efter gick flytten till seriekonkurrenten Kallinge/Ronneby IF, där det även där blev framgångsrika år.

 

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close