skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTorns IF

Back-duo klar för Torns IF

Skånesport kan avslöja att Torns IF gjort klart med en duo av spelare in i truppen. Huvudpersonerna är Truls Verngren och Aron Már Brynjarsson. 

Det har varit på tapeten under flertalet veckor – men först nu kan Skånesport avslöja att en dubbel förstärkning intar Torns IF:s trupp. Spelarna är Truls Verngren, tidigare i Malmö FF och Kristianstad FC, samt islänningen Aron Már Brynjarsson, även han med en bakgrund i MFF. Spelarna väntas bli presenterade på Torns IF:s hemsida inom kort.

Brynjarsson beskrivs som en stabil ytterback. Senast kommer han från isländska Vikingar, men har även meriter från Island U21-landslag.

Truls Verngren är även han en ytterback, som är stark i offensiven. Skador har hållit honom ur spel under de senaste veckorna – och det är just skador som gjort att flytten till Torn dragit ut på tiden.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close