FotbollMalmö City FC

Landslagsspelare klar för en ny säsong i Malmö City FC

Det blir en säsong till för Kristian Legiec i Malmö City FC.

Därmed har division 3-laget fått en sen och välkommen förstärkning.

Att beskedet dröjt beror på att Kristian Legiec först ville avsluta Futsalsäsongen. Det är gjort nu och den 32-årige teknikern försvarade både sin landslagsplats och sitt svenska mästerskap med IFK Uddevalla.

-Jag trivs jättebra i Malmö City FC, är glad att vara tillbaka, ser fram emot en ny säsong och ska försöka bidra med rutin i det unga laget som vi tror starkt på, säger Kristian Legiec till klubbens hemsida.

I årets division 3 södra kommer det för övrigt att bli ett extra hett möte när Malmö City FC ställs mot Kvarnby IK. Då ska Legiec försöka göra mål på sin landslagskollega från futsalen Robin Armandt, som är ny i Kvarnby.

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close