HandbollNyheterOV Helsingborg

OV förlänger med storskytten

OV Helsingborg och Linus Nilsson är överens om ytterligare 3 år. Linus har under flera år i den gröna tröjan visat att hans spel och skytte håller toppklass, inte minst visade han prov på detta under den gångna säsongen när han passerade den magiska gränsen om 1 000 gjorda mål.

– Som förening är det alltid en fin känsla när en av lagets stora målskyttar väljer att förlänga sitt avtal över flera säsonger. När Linus dessutom är så positivt inställda till OV Helsingborg och hela föreningens arbete ger det råg i ryggen åt oss som arbetar med OV, säger Dennis Pettersson från OV Herrs sportgrupp.
– Hans vinnarskalle och envishet smittar av sig på lagkamraterna och vi vet att vi alltid får 100 % när Linus är inne på plan. Linus har varit med länge men är trots allt bara 28 år vilket förhoppningsvis betyder att han har sina bästa år framför sig”, avslutar Dennis Pettersson.

– Jag är väldigt stolt och inspirerad över att få representera OV i minst ytterligare tre säsonger. Då jag trivs väldigt bra i såväl laget som föreningen kändes detta som ett självklart val. Efter en mycket väl genomförd säsong står vi nu åter inför den spännande utmaningen att få etablera OV i handbollens finrum igen, säger Linus Nilsson.
– I OV känner jag också att det finns väldigt goda möjligheter att utvecklas ännu mer såväl som handbollsspelare som
person, hoppas såklart på att under kommande år kunna ta ytterligare kliv både på och utanför handbollsplan. Känns
också spännande att få börja arbeta med Krister och få ta del av hans handbollskunskaper och idéer, säger Nilsson.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close