Handboll

Aldin Muradic tar över Kuststaden

Under fredagen presenterades Aldin Muradic som ny huvudtränare för Kuststaden Trelleborgs herrlag.
– Redan inför förra säsongen var Aldin på väg till klubben, men ville ge de tjejer han haft i Trelleborg HBK en
chans till och tog då jobbet som huvudtränare för damlaget meddelar Christian Lienau Svensson,
sportchef i Kuststaden.

I ett pressmeddelande uttalar sig Lienau Svensson:
– Aldin har stor erfarenhet och hans tänk kring hur man ska träna och leda ett senior lag är så som vi vill driva det. Klubben vill stärka organisationen och truppen tidigt så att man får jobba tillsammans under en längre tid, då är det viktigt att man har klart med en huvudtränare i ett tidigt skede så man kan bygga och forma laget.
– Kontraktet är skrivit på två år vilket gör att man kan planera mer långsiktigt och får en kontinuitet i ledarskapet kring herrlaget. Försäsongsträningen börjar i Maj månad och då kommer man lägga mycket tid på styrka och fysik med ett handbolls tänk och struktur tillsammans med alternativ träning.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close