FC RosengårdFotbollNyheter

FC Rosengård värvar nigerianska

Under torsdagen, övergångsperiodens sista dag, gjorde FC Rosengård klart med ett nyförvärv. Spelare i fråga är 18-årige nigerianskan Anam Imo. 

Anam Imo har, trots sin ringa ålder, redan debuterat för Nigerias A-landslag. I veckan blev anfallaren vald till årets unga spelare vid nigerianska förbundets årliga gala. Imo har skrivit på ett tvåårskontrakt med FC Rosengård. 

– Anam är en väldigt spännande och ung spelare. Vi har följt henne ett tag och hon har speciella kvaliteter som gjorde att vi valde att värva henne. Hon har en otrolig fysik och ett mycket bra huvudspel. Hon kan både spela wingback och forward, vilket ger oss fler valmöjligheter i truppen. Ska bli intressant att se vad hon kan åstadkomma i OBOS Damallsvenskan, säger FC Rosengårds sportchef, Therese Sjögran, till klubbens hemsida. 

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close