FotbollLilla Torg FFNyheter

Lilla Torg körde över Staffanstorp United i premiären

Lilla Torg FF har nämnts som favorit i division 4-fotbollen. Premiären mot Staffanstorp United minskade inte precis förväntningarna. Lilla Torg vann med 6-0 hemma på Mariedals IP.

Den första halvleken var länge rätt trög och ett av de två målen var ett rejält misstag av Staffanstorpsmålvakten. Det skottet var egentligen inte ens farligt. Men efter pausen blev det uppvisning.

– Från den 30 till den 90:e minuten såg det mycket bra ut. Då stämde det vi tränat på under veckan och vi presterade som vi ska göra. Då kändes det också som en skön premiär.

– Men det är inte vi som sagt att Lilla Torg FF ska vara seriefavorit. Jag har sett tipsen och så, men vi fokuserar på att träna in vårt eget spel och fokusera på att göra rätt inför och under varje match. Det låter kanske trist, men det är så vi bestämt och sedan får vi se vad det slutar med, konstaterade LT-tränaren Alexander Burman (bilden).

Matchen spelades på konstgräsplanen. Nästa hemmamatch den 20 april mot Åkarps IF ska det dock vara dags att gå in på gräsplanen, som såg helt okej ut i solgasset.

– Det hoppas vi på. Sedan får vi se hur det blir med träningarna. Vi är en jättestor ungdomsförening och det finns många lag att ta hänsyn till. De förutsättningarna är vi helt okej med.

Många hade tagit sig till Mariedals IP nästan vid foten av Kronprinsen, vädret var fint och bara några timmar efter matchens slut var det dags för en stor ledarträff.

Bästa kommentaren:

– Alla på ledarbänken utom en är lappjävlar. Vete fan hur det gått till? Men det fungerar ju bra ändå.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close