FotbollMalmö FFNyheter

MFF U19 överlägset mot Ängelholm

Hemma på Hybriden vann MFF U19 med 4-0 mot Ängelholms FF. MFF-målvakten Lamin Sarr hade en lugn dag på jobbet och det var stor skillnad på lagen.

– Klasskillnad skulle jag vilja säga. Vi gjorde två snabba mål och sedan dröjde det ändå till slutet innan vi fick in två till. Den första halvleken var klart bättre än den andra. Några stora målchanser släppte vi dock aldrig till, summerade MFF-tränaren Roland Larsson.

1-0 var ett självmål på en hörna.

2-0 gjorde Amin Sarr.

3-0 och 4-0 satte Amel Mujanic (bilden).

– Amel har börjat göra många poäng nu. Fast idag var det en genomgående stabil insats utan att någon var mycket bättre än någon annan.

– Framförallt var det ett stort lyft i jämförelse med premiärmatchen i serien. Då var det obeslutsamt och många spelare gick och väntade på att någon annan skulle kliva fram och trodde att det skulle lösa sig bara för att vi hade bättre spelare. Nu var de tendenserna borta, poängterade Roland Larsson.

Därför blev 0-1 mot Öster 4-0 mot Ängelholm.

MFF ställde upp så här: Lamin Sarr – Linus Borgström, Johan Rapp, Victor Larsson – Albin Sundgren, David Edvardsson, Amel Mujanic, Melker Nilsson, Patriot Sejdiu – Amin Sarr, Kevin Harletun.

Mot slutet satte man in friska fötter i form av Jesper Dickman, Aleksander Nilsson, Henrik Rossborg och Sebastian Nanasi. Då kom också 3-0 och 4-0 i den 79:e och 88:e minuten.

– Vi har en stor trupp i år och kan ge många speltid. Eftersom vi även har U21 att ta hänsyn till kan vi ibland också vila några spelare som då kan vara tillgängliga i de matcherna, som i morgon när U21 ska spela, berättade Roland Larsson.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close