IBK LundInnebandy

Veteranen avtackad i IBK Lund

Efter elva säsonger på hög nivå i IBK Lund väljer Cecilia Palvén att lägga innebandyklubban på hyllan.

– Det är naturligtvis tråkigt när en spelare med stort klubbhjärta väljer att avsluta sin spelarkarriär. Samtidigt förstår jag henne då hon har spelat på hög nivå under elva säsonger här i Lund, säger IBK Lund Elit Dams assisterande tränare Ludvig Nilsson i ett pressutskick.

Cecilia Palvén kom från Malmhaug KFUM 2008 vid 18 års ålder och har sedan dess spelat i Lundaklubben. Under sina år har hon spelat hela tio säsonger i gamla Division 1/Allsvenskan och en säsong i division 1.

– Under mina fem säsonger i damlaget har Cecilia visat att hon är en ledare och en viktig del av laget. Hon har burit kaptensbindeln på ett föredömligt sätt och även utan den varit hjälpsam mot sina medspelare och delat med sig av den rutin hon har hunnit införskaffa sig, berömmer Ludvig Nilsson.

Totalt blev det 331 matcher och 118 poäng.

Foto: Patrik Palm

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close