IshockeyNyheter

Tyringe Hockey stärker upp backsidan

Tyringe Hockey är heta på marknaden och friskt värvande. Senaste tillskottet är backen Melker Persson, 22, som skriver ett tvåårskontrakt med klubben.

Melker Persson har de senaste två säsongerna spelat med Kallinge/Ronneby IF, där han tränats under nytillträdde Tyringe-coachen Joakim Andersson. Den 22-årige backen kommer ursprungligen från Karlskrona, som han även har representerat i två SHL-matcher. Kontraktet med Tyringe är skrivet på två år.

– Jag fick ett bra intryck vid mitt besök både sportsligt och socialt. Det blev ett lätt beslut att ta. Föreningens visioner tilltalar mig och det ska bli riktigt roligt. Ser fram emot detta inför kommande säsong, säger Melker Karlsson till klubbens hemsida.

Tyringes tränare, Joakim Andersson, ser positivt på värvningen av sin nygmla adept.

– Melker är en storväxt och rejäl back och en spelare jag jobbat tillsammans med under mina senaste två år i Kallinge/Ronneby. Jag hoppas och tror att Melker kan ta ännu ett steg på sin redan fina utveckling.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close