skanesport_desktop-panorama-1

Blått snackFotbollMalmö FFNyheterPoddar

Blått Snack: Möt den dynamiska duon Mattisson & Madsen

Två stycken himmelsblå profiler gästar veckans avsnitt. Den ene en före detta ordförande i föreningen och den andre en före detta lagkapten. I veckans avsnitt möter du Hasse Mattisson och Bengt Madsen i ett gott snack om då och nu.
Det blir berättelsen hur Bengt plockade in Hasse från Husie och om hur det var att dra på sig MFF-tröjan. Hasse berättar om besvikelsen när hans tjänster inte var önskade i MFF längre och det var på väg att bli Häcken som ny klubbadress men det blev bara halvvägs upp till Gbg och Halmstad Bollklubb. Bengt och Hasse gnabbas om TFF:s framtid och det blir också lite funderingar kring terminsstarten för årets upplaga av MFF. Detta och mycket mer i avsnitt 162 av Blått Snack. Hasse Strandberg, Retro FM, och Ole Törner, Skånesport, vid rodret som vanligt.

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close