FotbollLandskrona BoISNyheter

BoIS tog andra raka segern: ”Väldigt skönt”

Under söndagen tog Landskona BoIS sin andra raka seger i division ett, när man la IK Oddevold på rygg. En stark inledning på säsongen för BoIS.
– Väldigt skönt, säger Max Mölder, assisterande tränare, efteråt. 

Landskrona BoIS har fått en flygande start i 2019 års upplaga av division ett södra. Sex poäng på två matcher lovar gått inför framtida seriespel. i dagens match mot IK Oddevold blev det åter en 1-0-seger för BoIS.

– Bra match. Jag tucker vi kontrollerar den första halvleken, och får till slut utdelning för vårt spel. I andra halvlek slår Oddevold lite längre bollar, men vi behåller en hög press, vilket håller bollen från vårt straffområde. De skapar knappt någon målchans alls. Sen har vi några omställningar och ska väl kanske punktera matchen – men 1-0 räckte idag, säger Max Mölder, assisterande tränare i Landskrona BoIS.

– I grund och botten är vi bättre än Oddevold i allt, tycker jag. Sen att vi fortsätter slita hårt och lägga ner jobbet.

Två segrar på två matcher, något föreningen inte upplevt på ett tag, då man kommer från ett svagt år i Superettan.

– Det känns bra, såklart. Vi har många som var med förra året och inte vann så mycket. Det är klart att det är en bra start för en ny grupp att ta sex poäng på två matcher. Väldigt skönt.

Max Mölder ser dagens seger som ett fall framåt och hyllar försvarsspelet.

– Där är vi starka. Skönt att hålla nollan. Sen ett bättre offensivt spel idag, och bättre kontroll i ånga stunder.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close