FotbollMalmö FFNyheter

Ingen fara med Arnor Traustason

Med fem minuter kvar att spela i MFF:s segermatch mot Östersunds FK sjönk Arnor Traustason ihop i motståndarnas straffområde. Efter att ha behandlats på plats i ett par minuter fick han till slut bäras ut på bår. Men efter matchen hade MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson lugnande besked.

– Det är ingen allvarlig skada, konstaterade han.

– Arnor fick fotleden klämd. Det är ingen fraktur, inget ledband eller något sådant. Han hade problem förra året med samma sak. Då kom han tillbaka efter en och en halv vecka. Om det blir samma tidsperiod nu vill jag inte spekulera i, det kan även bli kortare. Men det i alla fall inget allvarligt, fortsatte han och lade till.

– Vad som hände är att det gjorde väldigt ont.

Nästa match för MFF är på Påskafton borta mot IK Sirius. Till den får nog Traustason svårt att vara tillbaka.

Nästa hemmamatch är den 24 april mot Hammarby.

MFF bytte även ut Anders Christiansen sedan han fått en smäll på smalbenet. Det var en ren säkerhetsåtgärd.

Ole Törner

Foto: Bildbyrån

 

Relaterade artiklar

Back to top button
Close