FotbollNyheterTrelleborg FF

TFF jagar första trepoängaren

Två matcher spelade, en poäng inkasserad. Efter inledningen – och inte minst debaclet mot Varberg BoIS senast – behöver Trelleborgs FF studsa tillbaka och ta säsongens första trepoängare. 

I premiären gästades Trelleborgs FF av GAIS i en match som gav mersmak för TFF-sympatisörer. Mot Varberg senast var det desto buttrare miner. Med en poäng på två matcher är det dags för toppjagande TFF att börja plocka treor.

– Vi kommer såklart gå efter första trean – men framförallt förbättra vårt spel, säger TFFs manager Peter Swärdh, till klubbens hemsida, inför morgondagens match.

– Vi behöver förbättra oss mycket – både kollektivt och individuellt. Mot Varberg var de första inledande minuterna bra, men det var så kort tid att det är inte så mycket värt. Efter Ferlix huvudskada – så var vi inte tillräckligt bra helt enkelt.

Måndagens motståndare, Norrby IF, har inlett starkt. Fyra poäng på två matcher mot erkänt motstånd.

– Det är ett lag med bra offensiva kvaliteter tycker jag, både fysiskt och tekniskt. Det är ett konstgräslag och imorgon ska vi spela på Vångavallen – vi får se. Men vi måste höja vår egen prestation, säger Peter Swärdh inför morgondagens uppgift.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close