skanesport_desktop-panorama-1

FotbollNyheterTrelleborg FF

Jovanovic tredje för säsongen räddade TFF-poäng

En poäng på två matcher var tänkt att följas upp med tre hemma mot Norrby IF. Men en sen kvittering inprickad av Zoran Jovanovic var allt Trelleborgs FF fick med sig från denna omgång. 

En labil insats mot Varberg BoIS senast skulle följas upp med hemmamatch mot Norrby IF denna måndag.

Mittbacken Isak Jönsson gjorde säsongsdebut i kvällens match.

– Det kändes fantastiskt att vara tillbaka, sa han efteråt.

Isak Jönsson var tillbaka i Trelleborgs FF:s startelva. Foto: Bildbyrån

Knappt fyra minuter in åkte Trelleborg på en straff. Tidigare Malmö FF-spelaren Dardan Rexhepi stegade upp för Norrbys räkning – men han fick se sitt straffavslut nekat av nye TFF-målvakten Andreas beck Larsen.

Men Rexhepi skulle revanschera sig. Fem minuter före paus fick anfallaren bollen i TFF:s straffområde. Med en vrickning inåt och ett skott intill den första stolpen gav Rexhepi sitt Norrby ledningen.

Med Norrbys ledningsmål följde en naturlig matchbild där TFF tilläts hålla i bollen. Men bristen på kreativitet hos hemmalaget var påtaglig. Man var tunna framåt, speciellt efter att Salif Camara Jönsson tvingats kliva av redan i mitten av den första halvleken.

Nej, inte mycket hände för kvitteringsjagande TFF. Man drog ett sista kort ur handen genom att låta nye anfallaren André Reinholdsson äntra planen.

I de slutforceringen lyckades Trelleborg få in kvitteringen. Zoran Jovanovic blev hemmalagets frälsare med ett vackert avslut – hans tredje på de tre inledande matcherna.

Jovanovic mål fastställde slutresultatet, 1-1. En poäng till TFF – som man är långt ifrån nöjda med, men som verkligen satt långt inne.

– Vi spelar faktiskt bra, men tyvärr klickade det inte rätt för oss i sista tredjedelen, var Isak Jönssons analys efter matchen.

– Lite tråkigt att det inte blev vinst, men man fr fokusera på det positiva. Vi visar bra moral som kommer tillbaka och kvitterar, tillägger Isak Jönsson.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button

skanesport_desktop-panorama-2

Close