IK PanternIshockey

Pantern värvar återvändare från Timrå

IK Pantern deklarerade två värvningar under måndagen: Efter Filip Hasa följde Patrik Blomberg, senast från Timrå, som IKP skrivit ett tvåårskontrakt med. 

Patrik Blomberg är en etablerad center som senast kommer från SHL och Timrå, där det under säsongen blev 35 matcher. Han har tidigare gjort 62 poäng på 153 allsvenska matcher för Västervik och Pantern. Pantern som Blomberg var med om att avancera upp till Hockeyallsvenskan med.

– Patrik är en producerande tvåvägscenter med fin blick för spelet som kommer vara nyttig för oss. Han har spetskvalitéer som vi kommer kunna dra nytta av både i spelet fem mot fem såväl som power play, säger IK Pantern sportchef och huvudtränare, Viktor Stråhle, till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close