IK PanternIshockeyNyheter

Ung back ansluter till Pantern

IK Pantern har luckor att fylla i sin trupp. Senast i raden att värvas in är 18-årige backen Filip Hasa, som skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben.

Filip Hasa värvas in från Frölunda HC:s J20-lag. Dock har backen hunnit med en handfull framträdande i SHL denna säsong.

De senaste två säsongerna har Hasa stått för 41 poäng på 86 matcher för Frölunda i J20 Superelit. Han beskrivs av Panterns sportchef, Viktor Stråhle, som en offensivt mycket skicklig back med fin blick för spelet och ett bra förstapass.

– Jag ser fram emot att spela för Pantern de två kommande säsongerna. Det känns inspirerande att spela seniorhockey och fortsätta utvecklas som hockeyspelare i den nya miljön. Jag hoppas kunna bidra med stabil defensiv och ett kreativt offensivt spel, säger Filip Hasa till klubbens hemsida.

 

Joel Ask

Foto: Bildbyrån

Relaterade artiklar

Back to top button
Close