Eskilsminne IFMagasin

Ny huvudsponsor till Eskilscupen

I år är GUTZ huvudsponsor till Eskilscupen som är en av Sveriges största fotbollsturnering och som spelas 1-4 augusti i Helsingborg. Varje år deltar ca 700 lag (13 000 spelare) och cupen har spelats sedan 1968.

Niclas Ridell, försäljningschef på GUTZ har sedan lång tid tillbaka erfarenhet av Eskilsminne IF och för honom är samarbetet med föreningen något mycket positivt.

– Eskilsminne IF står för det som jag vill betrakta som den riktiga idrottsvärlden. En förening med stabil ekonomi som har en god värdegrund och som dessutom tar ett mycket stort ansvar i samhället utanför idrotten genom olika sociala engagemang, säger Niclas Ridell.

– Jag känner ju väl till Eskilsminne IF då jag har två barn som själva spelat i Eskilscupen. Jag är engagerad i Lindome där mina barn spelar. När jag nu lärt känna klubben närmare och vi talat om samarbete känns det helt rätt att Gutz kliver in och blir samarbetspartner i Eskilscupen, förklarar han.

Relaterade artiklar

Back to top button
Close